01 februari 2005

Polisanmäl staten!

I gratistidningen Stockholm City, kunde man den 31/1 läsa att fogdeknektarna på Skatteverket ska granska prostituerades deklarationer. Eftersom det inte är förbjudet att sälja - utan bara att köpa - sexuella tjänster så är det beskattningsbar inkomst, enligt Pappa Staten. Dessutom funderas det på om inte de prostituerade egentligen borde redovisa tjänstemoms också.

Att det går till så här, är bara ännu ett bevis på hur sossarna stiftar, tolkar och vill tillämpa lagar helt efter eget, maktgalet huvud - och på att den absurda lagen om förbud mot sexköp måste avskaffas.

Men, vänner - uppmaningen denna gång består inte i att demonstrera mot sexköpslagen, utan i att polisanmäla. Polisanmäl antingen Skatteverket, svenska staten eller finansminister Pär Nuder. Varför? Därför att första stycket i Brottsbalkens 6 kap, 8 § säger att "Den som främjar eller på ett otillbörligt sätt ekonomiskt utnyttjar att annan har tillfälliga sexuella förbindelser mot ersättning, döms för koppleri till fängelse i högst fyra år." Alltså: Håvar staten in pengar för att någon prostituerar sig, gör den sig skyldig till koppleri redan vid första inbetalda skattekronan.

Så, vänner, om ni läser något mer i tidningen om hetsjakt på horor eller att någon prostituerad har fällts för skattebedrägeri - kom ihåg att polisanmäla staten!

TIM NILSSON
Love, peace and antigovernmentism.

1 Comments:

Blogger Patrick said...

På samma tema, se rättsfallet NJA 2003 s 217. Stämma staten. Kolla LUF Jurister för hela fallet.

6/2/05 21:14  

Skicka en kommentar

<< Home